Η εταιρεία ManolaSat αναλαμβάνει: 
 
Εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και εφαρμογές επίγειων αλλά και δορυφορικών συστημάτων λήψης και μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος (τοποθέτηση, έλεγχο, επισκευή ή ρύθμιση στο ήδη υπάρχον κάτοπτρο (Cosmote tv, Nova tv, Digea tv ).Είμαστε από το 1999 εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί της NOVA και τα τελευταία χρόνια αποτελούμε μέρος του εξειδικευμένου τεχνικού δυναμικού της COSMOTE. Μπορούμε να διανείμουμε οποιασδήποτε πηγή εικόνας μέσω επίγειου ψηφιακού ή δορυφορικού σήματος ή να μετατρέψουμε δορυφορικό σήμα σε επίγειο ψηφιακό ή αναλογικό.
 
 
Παρέχει δε τις εν λόγω υπηρεσίες σε:
– Οικιακές εφαρμογές επίγειων και δορυφορικών προγραμμάτων λήψης
– Δορυφορικές εφαρμογές ξενοδοχείων
– Κεντρικές κεραίες τηλεόρασης

Επίσημος

Εγκαταστάτης

Πιστοποιημένοι εγκαταστάτες. Εμπιστευτείτε μας σε κάθε περίπτωση, είτε αρχική εγκατάσταση είτε και επισκευή του εξοπλισμού σας. 

Επίσημος

Εγκαταστάτης

Ζήτησε να σε καλέσουμε

κάνε κλικ εδώ & η λύση στο πρόβλημά σου έχει ήδη δρομολογηθεί.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ ΤΩΡΑ

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την εγκατάσταση ΟΤΕ ΤV ή ΝΟVA μέσω δορυφόρου  αλλά και τον έλεγχο, επισκευή και συντήρηση των ήδη τοποθετημένων δορυφορικών κεραιών με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας δίνοντας την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση. Παρέχουμε δορυφορικά πακέτα γαλλικών και ιταλικών καναλιών. Ο τεχνικός μας θα έρθει στο χώρο σας και θα κάνει έλεγχο με ψηφιακό πεδιόμετρο για την σωστή διάγνωση του προβλήματος και θα προβεί σε επισκευή,εγκατάσταση ή ρύθμιση των επιμέρους συστημάτων. Όλα τα υλικά, που παρέχουμε είναι επώνυμα ευρωπαϊκής προέλευσης.

Επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές της MANOLASAT

Ζητήστε να σας καλέσουμε άμεσα!

ΘΕΛΩ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ

Επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές της MANOLASAT

Ζητήστε να σας καλέσουμε άμεσα!

ΘΕΛΩ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ